„Nikdo nevěří, že je to stejný byt!“ Rodina koupila starý byt a úžasně ho opravila

S manželkou jsme ignorovali rady lidí a koupili jsme tento byt po staré rekonstrukci! 😬🥱 Lidé k němu byli skeptičtí, dokud jsme ho úžasně nezměnili! 🫠🤩 Teď už všichni chtějí svá slova zpět! 🫣Podívejte se na jednu z nejfenomenálnějších změn vůbec v tomto článku!👇

Novými majiteli se stal manželský pár s dospělou dcerou. Obytný prostor se nachází v poměrně starém domě a je to už několik let, co prošel rekonstrukcí. Dříve tento byt nikdo nechtěl koupit, až jedna rodina v něm viděla potenciál a riskla to.

Když se tedy noví majitelé nastěhovali, neztráceli čas a ihned kontaktovali designérské studio, protože v jednom bytě bylo třeba vytvořit mnoho funkčních prostor, aby byl spokojen každý člen rodiny.

Na podlahu v předsíni byl použit laminát SPC, který připomíná parkety ve tvaru rybí kosti. Padlo rozhodnutí vymalovat stěny bílou barvou. Mezi dvěma skříněmi byl umístěn banket se zásuvkami, háčky na svrchní oblečení a zrcadlem.

Za správné považovali umístit do středu obývacího pokoje rohovou pohovku, která má funkci přeměny na místo na spaní pro hosty. Po obou stranách pohovky byly umístěny dvě knihovny, kde bylo speciální místo pro majitelovy knihy. Naproti měkké skupině se nachází televizní koutek se závěsnou skříňkou, který plynule přechází v pracovní kout.

Nalevo od vstupu se nacházel kuchyňský kout. Zde se nachází rohová sestava, jejíž fasády jsou provedeny v mořské zelené barvě. Samotná sestava je vyrobena na zakázku. Pracovní deska je vyrobena z křemene a na zadní stěnu si noví majitelé vybrali bílé obdélníkové obklady.

Tato místnost patří dceři majitelky a říci, že je s jejím designem plně spokojena, není co dodat. Padlo rozhodnutí vymalovat stěny tlumeným zeleným odstínem. Při vstupu do místnosti se objevil velký úložný systém s bílými čely a malý otevřený regál.

Funny animals

Videos from internet